yoga sopot2

Yoga & Sparesa till Sopot, Polens riviera 20- 24 september, 2018

Följ med oss på en härlig yoga & sparesa till underbara Sopot, Polens St Tropez, som detta strand- och spaparadis kallas för ibland. Staden är belägen mellan Gdansk och Gdynia med en fantastisk 4,5 kilometer lång sandstrand och strandpromenad sträcker sig längs med staden. Med oss på resan har vi yogaläraren Maria Ekman. Hon är diplomerad friskvårdskonsult och certifierad hathayogalärare med fokus på stresshantering. Maria är även diplomerad mindfulness coach. Hon är registrerad via Yoga Alliance (RYT200) och undervisar i Hathayoga med inspiration från Anusarayogan. 

Vi bor på ett fantastiskt spahotell, Sopot Mariott Resort & Spa alldeles vid stranden där vi förutom yogan kan njuta av spa och härliga behandlingar. Resan har ett begränsat antal platser och vi har lagt stor vikt på kurskvalitet, boende och aktiviteter.

Programförslag

Ekorating: 2

Datum: 20 september - 24 september, 2018.

Flygplats: Gdansk (för dig som flyger)

Hamn: Gdynia

Längd: 4 nätter, du kan lägga till extranätter efter resan. 

I resans pris ingår: Båtresa från Karlskrona - Gdynia inklusive boende i hytt med havsutsikt och frukost, transfer samt del i dubbelrum på hotellet (singelrum mot tillägg) inklusive frukost. 5 yogaklasser, ca 8,5h. Observera att anmälan är bindande. Det går även bra att flyga, skicka oss en förfrågan för pris med flyg. 

Ingår inte i resans pris: Middagar samt luncher, men man äter gott till låga priser, spabehandlingar och aktiviteter utanför programmet ingår ej men kan förbokas, försäkring. 

I Polen har man inte hunnit så långt vad det gäller hållbar turism/ekoturism men mycket att maten är både ekologisk och lokalt producerad. När du reser med Ecolyx.com bidrar du indirekt till de projekt som Ecolyx sponsrar bland annat trädplantering i Kenya. Läs mer om detta här. 

Bra att veta om Polen: 

Reseetik: Ingen särskild.

Visum: Svenska medborgare behöver inget visum till Polen. 

Tidszon: GMT +2

Vaccinationer: Du behöver inga vaccinationer för att resa till Polen.

Packning: Yogakläder, yogamatta, badkläder.

Lokal valuta: Polska Zloty.

Väder: Väder Sopot

Telefon och email: Mobilnätet fungerar utmärkt i Polen. Det finns gratis wifi på hotellet.

Vatten: Vattnet i Polen är drickbart, kan smaka lite klor.

Mer information på: Reseråd

Se alla resor i kategorin Yogaresor