yoga sopot2

Yoga & Sparesa till Sopot, Polens riviera 20- 24 september, 2018

Följ med oss på en härlig yoga & sparesa till underbara Sopot, Polens St Tropez, som detta strand- och spaparadis kallas för ibland. Staden är belägen mellan Gdansk och Gdynia med en fantastisk 4,5 kilometer lång sandstrand och strandpromenad sträcker sig längs med staden. Med oss på resan har vi yogaläraren Maria Ekman. Hon är diplomerad friskvårdskonsult och certifierad hathayogalärare med fokus på stresshantering. Maria är även diplomerad mindfulness coach. Hon är registrerad via Yoga Alliance (RYT200) och undervisar i Hathayoga med inspiration från Anusarayogan. 

Vi bor på ett fantastiskt spahotell, Sopot Mariott Resort & Spa alldeles vid stranden där vi förutom yogan kan njuta av spa och härliga behandlingar. Resan har ett begränsat antal platser och vi har lagt stor vikt på kurskvalitet, boende och aktiviteter.

Programförslag

Ekorating: 2

Datum: 20 september - 24 september, 2018.

Flygplats: Gdansk (för dig som flyger)

Hamn: Gdynia

Längd: 4 nätter, du kan lägga till extranätter efter resan. 

I resans pris ingår: Båtresa från Karlskrona - Gdynia inklusive boende i hytt med havsutsikt och frukost, transfer samt del i dubbelrum på hotellet (singelrum mot tillägg) inklusive frukost. 5 yogaklasser, ca 8,5h. Observera att anmälan är bindande. Det går även bra att flyga, skicka oss en förfrågan för pris med flyg. 

Ingår inte i resans pris: Middagar samt luncher, men man äter gott till låga priser, spabehandlingar och aktiviteter utanför programmet ingår ej men kan förbokas, försäkring. 

I Polen har man inte hunnit så långt vad det gäller hållbar turism/ekoturism men mycket att maten är både ekologisk och lokalt producerad. När du reser med Ecolyx.com bidrar du indirekt till de projekt som Ecolyx sponsrar bland annat trädplantering i Kenya. Läs mer om detta här. 

Bra att veta om Polen: 

Reseetik: Ingen särskild.

Visum: Svenska medborgare behöver inget visum till Polen. 

Tidszon: GMT +2

Vaccinationer: Du behöver inga vaccinationer för att resa till Polen.

Packning: Yogakläder, yogamatta, badkläder.

Lokal valuta: Polska Zloty.

Väder: Väder Sopot

Telefon och email: Mobilnätet fungerar utmärkt i Polen. Det finns gratis wifi på hotellet.

Vatten: Vattnet i Polen är drickbart, kan smaka lite klor.

Mer information på: Reseråd

Exempel på resepaket

Beskrivning Prisexempel
Pris per person, del i dubbelrum 4800 kr Prisexempel för 1 vuxen
Pris per person, singelrum 6350 kr Prisexempel för 1 vuxen

Priset avser enbart del i dubbelrum, se beskrivning. OBS! Priset inkluderar inte flyg men kan förfrågas. Resan kan kombineras med våra andra hotell.

Se alla resor i kategorin Yogaresor

Karta

Tipsa en vän om denna resa

Inspirera mig

Kundrecensioner

 • Tack Ecolyx för en fantastisk Kenya resa. Våra skyhöga förväntningar har överträffats på alla plan! Vandring i Loita, safari på Basecamp, Wilderness och Eagle view, stora upplevelser av olika slag. Nära möten med människor, vackra miljöer och närkontakt med vilda djur. Tack!
  Kristina Kallur, Falun
 • om Ekolyxsafari i Kenya 5 nätter
 • The wildlife experiences were unparalleled and I've never felt so well taken care of and relaxed as here.
  Anne Martinussen, Norway
 • om Ekolyxsafari i Kenya 5 nätter
 • Nu är vi hemkomna efter en fantastisk resa i Kenya med massa gemensamma minnen Basecamp och Wilderness levde upp till våra förväntningar och vi är oerhört nöjda med vår safari, detta trots att inte en enda gnu ville visa sig vid Mara floden när vi var där :)
  Emma Harrysson, Göteborg
 • om Ekolyxsafari i Kenya 5 nätter
 • Hemma igen och försöker smälta alla intryck efter oförglömliga möten med djur, natur och människor. Tack till Ulrika och Tina!
  Hanna Landing, Stockholm
 • om Safari Karen Blixen Camp, Mara North, Kenya
 • Vi vill tacka för en fantastiskt resa! Så mycket spännande platser och människor, vi är såå nöjda! Fulla av intryck - Kashbah Toubkal och den delen är magisk, så fint med luncherna som stod uppdukade efter vandring, var det som en oas som dök upp. Alla var ljuvliga. Ser fram mot nästa resa!
  Familjen Hellmer, Stockholm
 • om 10 dagar i Marocko - vandra i Atlasbergen, fynda i Marrakesh och njut av havet i Essaouira!
 • En magisk plats där stress och måsten känns väldigt långt borta. Tack för en underbar upplevelse:-)
  Britt Noreng, Stockholm
 • om Yoga i Goa, Indien
 • Tack för ett fantastiskt arrangemang, Ecolyx! Har bara positivt att säga. Toppenbra allting :-)
  Helena Holmberg, Karlskrona
 • om Yoga & Sparesa till Sopot, Polens riviera 20- 24 september, 2018
 • Ecolyx har arrangerat våra resor nu i två års tid, och varje gång har våra förväntningar överträffats - vare sig det gäller rundtur i Sydafrika, matresa på Sicilien eller upplevelser på Zanzibar. Deras förmåga att säkerställa varje liten detalj och föreslå småskaliga boenden och unika platser, förbi turiststråken, ger minnen för livet. Att vi samtidigt bidrar till ett mer hållbart resande gör att Ecolyx är det självklara alternativet. 5 av 5 möjliga!
  Lotta Lindgren och Jonas Brehmer, Karlskrona
 • om Zanzibar sol, bad & kryddor
 • Ett underbart beläget hotell i lantlig miljö med allt vad det innebär av lugn och ro, vacker natur, får och tuppar och allt detta i en magisk inramning av fikon- och olivträd
  Mats Petersson, Göteborg
 • om Menorca - havsbrisens ö
 • Stort tack för en bra ordnad resa och jättebra service! Vi är supernöjda med allt och hade en fantastisk vistelse i Marocko!
  Anna Uleander, Stockholm
 • om 10 dagar i Marocko - vandra i Atlasbergen, fynda i Marrakesh och njut av havet i Essaouira!