Samarbetspartners

Xlnt Travel och Ecolyx inledde ett samarbete under sommaren 2016. Tillsammans hoppas vi kunna erbjuda ett resande som är bättre för både människa och miljö - ett hållbart och mer ansvarsfullt resande.  Xlnt Travel erbjuder flyglösningar till Ecolyx kunder samt expertis inom affärsresor. Ecolyx bistår Xlnt Travel med kunskap om ansvarsfullt resande samt resor för privatresenärer. 

 

XLNT Travel kombinerar hög personlig service och digitalt nytänkande för att erbjuda både inköpare och resenärer branschens mest tillgängliga travel management. Koncernen omsatte under 2015 drygt 180 miljoner kr, har 26 medarbetare och servicekontor i Stockholm, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå och Skellefteå.

XLNT Travels historia
1995 Bolaget grundas under namnet Stockholms Affärsresebyrå. 1998 Kvalitetscertifieringen ISO 9001 blir genomförd. 2005 VIA Travel Norrland grundas i Umeå. 2008 Miljöcertifieras enligt ISO 14001 med marknadsledande upplägg. 2011 Nominerad till tillväxtföretag på Gasellgalan som enda resebyrå. 2013 VIA Travel Norrland öppnar kontor i Skellefteå. 2015 Lanserar det gemensamma varumärket XLNT Travel.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Kunder
XLNT Travels kunder finns över hela Sverige och kundstocken består av allt från små till stora företag, lokala och rikstäckande samt myndigheter, kommuner och statliga organisationer. De arbetar alltid med kunden i fokus och utifrån kundens behov skapas de bästa lösningarna.

Partnerskap som ger mervärde för dig som kund
Som partner till Egencia har XLNT Travel tillgång till bra avtal med reseleverantörer, flygbolag och hotell. De har ett globalt nätverk som står till förfogande och arbetar nära kunderna. På så sätt kan de alltid erbjuda dig god service genom tillgänglighet, kunskap och väl genomtänka förslag.

Våra medarbetare
De har hög kompetens inom reseservice genom och lång erfarenhet från resebranschen. Därför kan de agera effektivt och möta en föränderlig marknad med ett nytänkande gällande kundernas resor och möten

Affärsresor
Affärsresan ska vara smidig, effektiv och befriad från onödig stress. XLNT Travel erbjuder dig som kund  ett av världens mest miljöanpassade upplägg för dina och ditt företags resor. Genom ett XLNT online system kan ni själva boka era resor, hotell och marktransporter. Önskar ni personlig service finns XLNT Travels resekonsulter alltid till hands via telefon, mail och chatt - dygnet runt, jorden runt!

Gruppresor
XLNT Travel hjälper dig att ordna och planera din gruppresa eller ditt möte. De skapar hållbara, skräddarsydda, prisvärda lösningar oavsett vilken destination du önskar.

 

 

 

Inspirera mig

Kundrecensioner

 • Tack Ecolyx för en fantastisk Kenya resa. Våra skyhöga förväntningar har överträffats på alla plan! Vandring i Loita, safari på Basecamp, Wilderness och Eagle view, stora upplevelser av olika slag. Nära möten med människor, vackra miljöer och närkontakt med vilda djur. Tack!
  Kristina Kallur, Falun
 • om Ekolyxsafari i Kenya 5 nätter
 • The wildlife experiences were unparalleled and I've never felt so well taken care of and relaxed as here.
  Anne Martinussen, Norway
 • om Ekolyxsafari i Kenya 5 nätter
 • Nu är vi hemkomna efter en fantastisk resa i Kenya med massa gemensamma minnen Basecamp och Wilderness levde upp till våra förväntningar och vi är oerhört nöjda med vår safari, detta trots att inte en enda gnu ville visa sig vid Mara floden när vi var där :)
  Emma Harrysson, Göteborg
 • om Ekolyxsafari i Kenya 5 nätter
 • Hemma igen och försöker smälta alla intryck efter oförglömliga möten med djur, natur och människor. Tack till Ulrika och Tina!
  Hanna Landing, Stockholm
 • om Safari Karen Blixen Camp, Mara North, Kenya
 • Vi vill tacka för en fantastiskt resa! Så mycket spännande platser och människor, vi är såå nöjda! Fulla av intryck - Kashbah Toubkal och den delen är magisk, så fint med luncherna som stod uppdukade efter vandring, var det som en oas som dök upp. Alla var ljuvliga. Ser fram mot nästa resa!
  Familjen Hellmer, Stockholm
 • om 10 dagar i Marocko - vandra i Atlasbergen, fynda i Marrakesh och njut av havet i Essaouira!
 • En magisk plats där stress och måsten känns väldigt långt borta. Tack för en underbar upplevelse:-)
  Britt Noreng, Stockholm
 • om Yoga i Goa, Indien
 • Tack för ett fantastiskt arrangemang, Ecolyx! Har bara positivt att säga. Toppenbra allting :-)
  Helena Holmberg, Karlskrona
 • om Yoga & Sparesa till Sopot, Polens riviera 20- 24 september, 2018
 • Ecolyx har arrangerat våra resor nu i två års tid, och varje gång har våra förväntningar överträffats - vare sig det gäller rundtur i Sydafrika, matresa på Sicilien eller upplevelser på Zanzibar. Deras förmåga att säkerställa varje liten detalj och föreslå småskaliga boenden och unika platser, förbi turiststråken, ger minnen för livet. Att vi samtidigt bidrar till ett mer hållbart resande gör att Ecolyx är det självklara alternativet. 5 av 5 möjliga!
  Lotta Lindgren och Jonas Brehmer, Karlskrona
 • om Zanzibar sol, bad & kryddor
 • Ett underbart beläget hotell i lantlig miljö med allt vad det innebär av lugn och ro, vacker natur, får och tuppar och allt detta i en magisk inramning av fikon- och olivträd
  Mats Petersson, Göteborg
 • om Menorca - havsbrisens ö
 • Stort tack för en bra ordnad resa och jättebra service! Vi är supernöjda med allt och hade en fantastisk vistelse i Marocko!
  Anna Uleander, Stockholm
 • om 10 dagar i Marocko - vandra i Atlasbergen, fynda i Marrakesh och njut av havet i Essaouira!